Skypen uusi Android-versio parantaa laitetukea

Kaarlo Räihä
10. marraskuuta, 2010 12:26

Suositusta VoIP-ohjelma Skypestä julkaistiin viime kuussa Android-puhelimille suunnattu versio, joka on nyt päivitetty 1.0.1-versioon.
Uuden päivityksen myötä Skype-sovellus toimii myös 320x240- ja 240x400-resoluution näytöillä varustetuissa laitteissa, joten Skypettäminen onnistuu halvemmillakin Android-puhelimilla, kuten HTC:n Wildfirellä ja Huawein Ideosilla.
Muita muutoksia ovat mm. Back-näppäimen tukeminen (siirtää sovelluksen taustalle), suurten kontaktilistojen ripeämpi käsittely, sovelluksen pienentynyt koko ja kirjautumiseen liittyneiden ongelmien korjaaminen.
Korjauksista huolimatta Skype-sovellus ei toimi ongelmitta kaikilla Android-puhelimilla, ja esim. Motorolan Milestone-puhelimilla voi esiintyä ongelmia äänen kanssa, jos puhelimeen soitetaan Skype-puhelun aikana. Galaxy S:n kanssa suositellaan Froyo-päivityksen asentamista puhelimeen.
Skypen käyttämiseen vaaditaan vähintään Android 2.1 -versiolla varustettu laite. Sovellus on ladattavissa osoitteesta skype.com/m tai vaihtoehtoisesti Android Marketin kautta.

Lue myös nämä
Tägit
Android Skype
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.