Symbian^3 saa ensimmäiset päivityksensä ensi vuoden alussa

Teemu Laitila
10. marraskuuta, 2010 14:29

Nokia aikoo julkaista ensimmäiset Symbian^3-alustalle tarkoitetut päivitykset ensi vuoden alussa, kertoo Nokian älypuhelimista vastaava Jo Harlow CNet-sivustolle antamassaan kommentissa.
Tulossa on paljon odotetut ominaisuudet, kuten osan ruudusta näyttävä tekstinsyöttö, pystytasossa toimiva näppäimistö, kirjoittamista kosketusnäytöllä nopeuttava Swype-tekstinsyöttö sekä uusi versio paljon parjatusta selaimesta. Päivitys koskee siis jo markkinoilta löytyviä Symbian^3-malleja kuten N8 ja C7 ja myös kaikkia tulevia versioita.
Nokia ilmoitti jo aiemmin, että Symbian^4-nimellä suunnitellusta uudesta versiosta ollaan luopumassa ja sen sijaan uuteen versioon suunnitellut ominaisuudet tuodaan pikkuhiljaa myös nykyisiin S^3-laitteisiin. Harlow vahvisti asian ja lupasi päivityksiä laitteille koko niiden elinkaaren ajan.
"Erona vanhaan käytäntöön on se, että nyt julkaisemamme puhenlinsarjat tulevat saamaan päivityksiä ja parannuksia koko elinkaarensa ajan, kun aiemmin uusiin malleihin tuotiin yksi tai kaksi päivitystä. Me näemme sen mahdollisuutena tuoda laitteisiin jatkuvasti uutta sisältöä ja parannuksia käyttöliittymään", kertoo Harlow CNetin mukaan.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.