Googlen Nexus S varmistuu hiljalleen

Teemu Laitila
12. marraskuuta, 2010 10:05

Googlen oman puhenlimen Nexus Onen seuraaja alkaa näyttää yhä todennäköisemmältä. Puhelimen odotetaan olevan Samsungin valmistama ja mallinimeksi on tulossa Nexus S eikä Nexus Two, kuten aiemmin epäiltiin. Marraskuun alussa Samsung kumosi kaikki Nexus Two -puhelinta koskevat huhut. Nexus S:n odotetaan olevan ensimmäinen Googlen uutta Android Gingerbread-versiota käyttävä puhelinmalli.
Tiedot Nexus S:n olemassaolosta vahvistuivat, kun yhdysvaltalainen kauppaketju Best Buy julkaisi vahingossa puhelimen ennakkotilausilmoituksen sivuillaan. Tekniikkasivusto Engagdet onnistui saamaan käsiinsä myös kuvan laitteesta. Tarkemmat tutkimukset ovat lisäksi paljastaneet Nexus S -nimisellä puhelimella otettuja kuvia Flickr-sivustolla.
Puhelimesta on olemassa vasta vähän konkreettisia tietoja, mutta vuodettujen yksityiskohtien perusteella Nexus S sisältää 1,2 GHz:n suorittimen, 512 MB muistia ja 16 GB sisäistä tallennustilaa sekä 5MP kameran.
Puhelinta on veikattu julkaistavaksi piakkoin, mutta ilmeisesti laitteisto-ongelmien vuoksi julkaisu on siirtynyt myöhemmäksi.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.