Murtazin vahvisti Galaxy 2:n olemassolon

Teemu Laitila
15. marraskuuta, 2010 12:46

Puhelinmaailman sisäpiiriasioista perillä oleva Mobile-Review.com-blogin ylläpitäjä Eldar Murtazin on vahvistanut Samsungin suositun Galaxy S -mallin seuraajan olemassaolon. Murtazin julkaisi Twitter-viestin, jossa kertoi parhaillaan testailevansa uutta GT-i9100 Galaxy 2 -mallia sekä Sony Ericssonin tulevaa lippulaivaa Anzua.
Murtazin mielestä Anzu on kiva, mutta Samsung on huomattavsti edistyneempi. Viestin mukaan Galaxy 2 sisältää kaksiytimisen prosessorin, jonka tarkemmasta mallista ei kuitenkaan ole tietoa. Spekulaatioiden mukaan kyseessä voisi juuri ja juuri olla tuleva Orion-nimellä tunnettu tuplaydinprosessori, mutta todennäköisesti kyseessä on joku vanhemmista malleista. MobileCrunchin mukaan kyseessä on luultavasti Samsungin TouchWiz-käyttöliittymällä varusteltu versio tulevasta Nexus S -mallista.
Tulevien Samsung-julkistusten soppaa hämmentää huhut Nexus S -mallin julkaisun viime hetken siirtämisestä. Eri lähteiden mukaan julkaisua olisi siirretty vain muutama päivä ennen h-hetkeä, jotta liian hitaaksi arvostellut prosessorit voitaisiin korvata nopeammilla kaksiytimisillä malleilla.
Murtazin kehui laitteen näyttöä, joka on laadultaan jopa nykyisiä Super AMOLED-näyttöjä parempi. Aiemman vuodon mukaan Samsungin tulevassa lippulaivassa käytettäisiinkin sAMOLED2-näyttöä.
Vaikka kyseessä on virallisesti vain huhu, Murtazinin tiedot ovat yleensä kohtuullisen tarkkoja jopa kuukausia ennen julkistusta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.