Kiinalaisvalmistajan budjetti-Android Saunalahdelle

Teemu Laitila
22. marraskuuta, 2010 12:38

Saunalahti laajentaa Android-puhelinten valikoimaansa kiinalaisen ZTE:n Blade-mallilla. ZTE Blade on ominaisuuksiltaan täysiverinen älypuhelin, mutta se on hinnoiteltu reilusti nykyisiä Android-puhelimia matalammalle.
Puhelin käyttää ilmeisesti Android 2.1 -versiota (Eclair). Huolimatta puhelimen halvasta hinnasta, Bladessa käytetään OLED-näyttöä. 3,5 tuuman kokoinen 480x800 tarkkuudella toimiva näyttö tukee monikosketusta ja nipistyszoomausta. Blade sisältää 5 megapikselin kameran. Puhelin tukee HSDPA:ta, mikä mahdollistaa enintään 7,2 Mbps tiedonsiirtonopeuden tukiasemasta puhelimeen. Lisäksi löytyy WLAN (b/g), GPS ja Bluetooth.
Vaikka puhelimelta ei kannata odottaa nykyisistä huippumalleista löytyviä suoritustehoja, tarjolla on kuitenkin Android Marketin laaja valikoima. Elisa ei kerro tiedotteessaan onko käytössä Androidin perusversio vai onko ZTE paketoinut mukaan oman käyttöliittymänsä.
Saunalahti tarjoaa Bladea pakettitarjouksena mobiililaajakaistan ja puhelinliittymän kanssa hintaan 6,90e/kk (24kk sopimus). Puhelimen voi ostaa omakseen myös ilman kytkyliittymää, jolloin hinnaksi muodostuu 189 euroa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.