Nokialta kaksi halpaa 3G-puhelinta

Manu Pitkänen
22. marraskuuta, 2010 14:52

Matkapuhelinvalmistaja Nokia on tänään julkaissut kaksi uutta alle 100 euron 3G-matkapuhelinta. Nokian mukaan uusien mallien tarkoituksena tarjota 3G:tä tukeva matkapuhelin niille, joilla siihen ei ole aiemmin ole ollut varaa.
Mallinimellä C2-01 kulkeva puhelin maksaa 70 euroa ennen veroja ja se on Nokian edullisin 3G-puhelin. Muutoin kyseessä on varsin tavanomainen Symbian Series 40 -käyttöjärjestelmää käyttävä puhelin. Siinä on 3,2 megapikselin kamera, Bluetooth, FM-radio ja tuki 16 gigatavun microSD-muistikortille. Toisin kuin edeltäjässään C2-00:ssa, C2-01:ssä ei ole kuin yksi SIM-korttipaikka. Puhelimen on tarkoitus ilmestyä ensi vuoden alussa.
Kymmenen euroa kalliimmassa X2-01:ssä on fyysinen QWERTY-näppäimistö. Puhelin on tarkoitettu niille, jotka haluavat edullisen puhelimen mutta haluavat käyttää sosiaalista mediaa mahdollisimman vaivattomasti. Puhelimessa on Communities-sovellus, jonka avulla Facebook-kavereiden tilapäivitykset näkee suoraan puhelimen aloitusnäkymästä. Puhelimessa on 2,4 tuuman QVGA-näyttö ja VGA-tason kamera. X2-01 ilmestyy tämän vuoden aikana.
Alla esittelyvideot tulevista puhelinmalleista.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.