Nokia N8:n kysyntä tyhjensi tukkurinkin

Matti Robinson
23. marraskuuta, 2010 17:53

Vajaat kaksi kuukautta sitten ensimmäisten kuluttajien kätösiin laskeutunut Nokia N8 on loppuunmyyty useissa kaupoissa. Ainoastaan kaupat eivät myy ei-oota, vaan myös tukkureilta on viety N8:t käsistä. Kauppalehden markkinakatsauksessa haastateltu Nokia-tukkuri Anglo Nordicin myyntijohtaja Sami Elopuro kertoo, että vähittäiskaupan ennakkotilauksia tehtiin ennätysmäärin.
Suomen suurimman Nokia-tukkurin myyntijohtaja kuvaa Nokia N8:n ennakkotilauksia "all time high"-termillä. N8:n lisäksi edullisempi, mutta niin ikään Symbian^3-alustalla varustettu C7-malli on ollut erittäin suosittu.

N8:n puhelimesta vallitsee nyt ajoittaista pulaa. Pitkiin aikoihin ei N8:n tapaisen korkean hintaluokan puhelin ole kohdannut näin valtavaa kysyntää. Kysynnän ja tarjonnan välinen kuilu tasoittuu joulukuun toisella viikolla, jolloin saamme riittävästi puhelinten toimituksia Nokialta.
Anglo Nordicin myyntijohtaja Sami Elopuro

Nokia kertoi aiemmin tässä kuussa, että Nokia N8 puhelinta on ennakkotilattu ennätysmäärä. Tietoa ennakkotilausten lukumäärästä ei ole kerrottu, joten odotammekin ensimmäistä tiedottamisen arvoista rajapyykkiä.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Symbian^3 Nokia N8 Nokia C7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.