iOS 4.3 julkaistaan joulukuun puolivälissä

Manu Pitkänen
24. marraskuuta, 2010 14:54

Applen iPhone- ja iPad-laitteissa käyttämä iOS-käyttöjärjestelmä päivittyy Macstories-sivuston saamien tietojen mukaan joulukuun puolivälissä.
Käyttöjärjestelmä sai muutamien viivytysten jälkeen 4.2.1-päivityksen tämän viikon alussa, mutta Apple aikoo tuoda vielä uuden päivityksen käyttöjärjestelmälle tänä vuonna. Joulukuun päivitystä työstettiin Macstoriesin mukaan rinnan 4.2.1:n kanssa.
Joulukuun päivityksen pitäisi vastata käyttäjien valituksiin AirPlay-ominaisuuteen sekä kolmannen osapuolen ohjelmien käyttöön liittyen. Tarkasta julkaisupäivämäärästä ei ole vielä tietoa, mutta huhuissa on vilahdellut päivämäärä 13. joulukuuta.
Suurimpana muutoksena on se, että nyt iOS-käyttöjärjestelmän sovelluksien kehittäjät saavat mahdollisuuden veloittaa ohjelmien päivittäisistä (tai muihin ajanjaksoihin sidotuista) päivityksistä. Miljardööri Rupert Murdoch on ilmeisesti lobannut ominaisuuden käyttöjärjestelmään. Ainoastaan iPadeille tarkoitetun The Daily -lehden eri päivän painoksista on siis 4.3-version ansiosta mahdollisuus periä erikseen hinta.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iOS
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.