Microsoft: Windows Phone 7 -sovellusten määrä hyvässä kasvussa

Teemu Laitila
26. marraskuuta, 2010 12:01

Microsoft kertoo yhtiön blogissa, että Windows Phone 7 -sovellusten määrän pitäisi kasvaa 3000 kappaleeseen tämän viikon aikana. Yhtiön mukaan sovelluskehittäjät ovat osoittaneet suurta kiinnostusta alustaa kohtaan ja rekisteröityneitä kehittäjiä löytyy jo yli 15 000. Kehittäjien määrä on lisääntynyt 80 prosentilla syyskuun jälkeen.
Microsoft on jo käyttänyt ennen kuulumattoman paljon rahaa uuden mobiilialustansa markkinointiin, mutta Microsoftin edustajan mukaan kyseessä on vasta alkusoitto ja yhtiö keskittyy seuraavaksi ottamaan kaiken irti vuoden kiireisimmistä joulunalun ostosviikoista. Myös monet kehittäjät pyrkivät saamaan sovelluksensa valmiiksi ennen joulumyynin alkua.
Microsoft on ottanut käyttöönsä kaikki mahdolliset markkinointikanavat joulumyynnin kiihdyttämiseksi. Bing-hakukoneella on mahdollista selata koko sovellusvalikoimaa ja Windows Phone 7 -alustaa markkinoidaan myös Xboxin kautta ja Microsoftin omilla sivuilla.
Windows Phone 7 -puhelimet saapuivat kauppoihin 8. lokakuuta Yhdysvalloissa ja 21. lokakuuta Euroopassa ja muilla markkina-alueilla. Microsoft ei ole vielä julkaissut puhelinten myyntilukuja. Ensimmäisiä tilastotietoja saataneen vasta joulumyynnin jälkeen CES-messuilla tammikuussa.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows Phone 7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.