Windows Phone 7:n sovellusten asennusesto murrettu

Manu Pitkänen
26. marraskuuta, 2010 8:06

Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmän estot allekirjoittamattomien sovellusten asentamiseksi on nyt onnistuttu murtamaan. ChevronWP7-nimisen ohjelman kehittäjät kertovat sen olevan vain ensimmäinen osa heidän julkaisujaan.
Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmää käyttävään puhelimeen on ollut tähän asti mahdotonta asentaa sovellusta, joka ei ole ladattu Windows Phone Marketplace -sovelluskaupasta. Tietokoneen Windows-käyttöjärjestelmälle asennettava ChevronWP7-ohjelma ohittaa tämän eston ja antaa puhelimen omistajlle mahdollisuuden asentaa sovelluksia, joita ei syystä tai toisesta hyväksytä Windows Phone Marketplace -kauppapaikkaan.
Sovelluksen kehittivät Rafael Rivera, Chris Walsh ja Long Zheng. He haluavat huomauttaa, että kyseessä on heidän ensimmäinen sovellus, joten ongelmia saattaa tulla vastaan. Sovelluksella tehtävät operaatiot ovat kuitenkin kehittäjien mukaan kumottavissa ja lupaavat sen olevan puhelimelle täysin turvallinen. Lisäksi he lupaavat julkaista vielä joukon muita vastaavanlaisia sovelluksia.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Phone 7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.