Huaweilta edullinen Android-puhelin Suomeen

Matti Robinson
3. joulukuuta, 2010 11:27

Elisa on kertonut, että se on tuonut joulumarkkinoille uuden Android-laitteen. Yhtiön omistaman ja kuluttajaliittymiä myyvän Saunalahden kautta myyntiin tuotava Huawei U8800 on edulliseen hintaan nähden varustettu varsin kattavalla ominaisuuslistalla. Kyseessä on ensimmäinen kerta kuin U8800 saapuu Eurooppaan.
3,8 tuuman kosketusnäytöllä, 5 megapikselin automaattitarkenteisella kameralla ja uusimmalla Android 2.2 -versiolla varustetulle Huawei U8800:lle tarjotaan liittymäpakettia, jossa yhdistetään Saunalahden Norppa+ -puhelinliittymä, Mobiililaajakaista Mini ja itse puhelin 12,90 euron kuukausihintaan. Puhelimen normaalihinta on 279 euroa.
Tarkemmat tiedot puhelimen ominaisuuksista löydät täältä.

Android-käyttöjärjestelmä valloittaa maailmaa ja on saavuttanut sekä laitevalmistajien että käyttäjien suosion. Android-puhelimiin saa mahtavan valikoiman ilmaisia tai muutaman euron hintaisia sovelluksia, joiden avulla jokainen käyttäjä voi räätälöidä puhelimensa juuri sellaiseksi kuin itse haluaa.
Suosituimpia älypuhelinsovelluksia ovat tällä hetkellä Facebook, Twitter ja muut yhteisöpalvelut sekä sähköposti ja navigointi. Myös suomalaisten sovellusten määrä kasvaa koko ajan. Pelit, uutispalvelut ja erilaiset arkipäivää helpottavat sovellukset yleistyvät nopeaa vauhtia.
Elisan liittymäliiketoimintajohtaja Panu Lehti

Lue myös nämä
Tägit
Android Elisa Huawei Saunalahti Huawei U8800
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.