Videolla Sonyn tuleva PSP-puhelin

Kaarlo Räihä
4. joulukuuta, 2010 14:06

Sonyn tulevasta pelipuhelimesta on vuotanut runsaasti kuvia ja muita pikkutietoja viimeisen kuukauden aikana, ja nyt laitteesta saatiin nettiin vihdoin myös videokuvaa.
Videoiden perusteella Zeus Z1 -työnimellä tunnettavan laitteen kehitys on edennyt jo loppusuoralle, sillä puhelimessa on videon perusteella käytössä Androidin tuleva Gingerbread-versio (2.3) ja myös laitteen ulkoasu on hiottu julkaisukuntoon.
Tuotetta tullaan nyt julkaistujen videoiden perusteella myymään Sony Ericssonin brändin alla, ja laitteelle julkaistavat pelit käynnistetään erillisen PlayStation-sovelluksen kautta. Valitettavasti videoilla ei näy mitään vinkkejä tulevien pelien nimistä tai valmistajista, joten laitteen pelitarjonta on edelleen suuri mysteeri.
Laitteiston osalta ainoa uusi tieto koskee kameraa, joka on nettiin ilmaantuneiden kuvien mukaan viiden megapikselin kennolla varustettu malli.
Sony ei ole vielä virallistanut laitetta, joten sen julkaisuajankohta ja hinnoittelu ovat vielä avoinna. Huhujen mukaan laite esitellään kuluttajille ensi vuoden alkupuolella.
Alla itse videot

Lue myös nämä
Tägit
Sony PSP Sony Ericsson Android Gingerbread Zeus Z1
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.