LG Star tuplaydinprosessorilla ennenaikaisessa testissä

Teemu Laitila
13. joulukuuta, 2010 14:28

LG:n Star-puhelimesta on liikkunut huhuja jo aiemmin, mutta nyt Engadget on saanut käsiinsä puhelimen prototyypin. Testien perusteella LG:n käyttämä kaksiytiminen prosessori päihittää muut puhelimet suorituskyvyssä reilulla erolla. Vaikka LG:llä on viime aikoina ollut ongelmia älypuhelintensa myynnin kanssa, pian julkaistava Star vaikuttaa erittäin lupaavalta.
Puhelin käyttää Nvidian kahteen ARM Cortex-A9-ytimeen perustuvaa Tegra 2 -sirua ja sen 4" kokoinen näyttö on standardi 800x480 kuvapistettä. Puhelin on varustettu 8 megapikselin kameralla, joka kykenee 1080p-tasoisen videokuvan tallentamiseen ja puhelin jaksaa myös pyörittää täyden teräväpiirtotarkkuuden videota. Videota voi tarvittaessa katsella myös isommalta ruudulta HDMI-liitännän kautta.
Käyttökokemusten perusteella puhelimen kerrotaan toimivan erittäin sujuvasti ja se pyörittää Youtube-palvelun HD-videoita ilman ongelmia. Engadetin testaama prototyyppilaite oli varustettu Android 2.2 -käyttöjärjestelmällä, mutta puhelimen toimittaneen lähteen mukaan suunnitelmissa on päivittää käyttöjärjestelmä 2.3 Gingerbread -versioon vielä ennen julkaisua.
Kuten moni muukin lähiaikoina julkisuuteen lipsahtanut laite myös LG Star on odotettavissa virallisesti CES-messuilla alle kuukauden päästä.
Alla Engadetin julkaisemat videot laitteen ulkoasusta sekä sillä ajetuista suorituskykymittauksista.

Lue myös nämä
Tägit
LG LG Star
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.