Samsungin Bada myy hyvin

Teemu Laitila
13. joulukuuta, 2010 17:58

Samsungin mukaan sen runsas vuosi takaperin julkaisema oma Bada-käyttöjärjestelmä on ollut menestys, raportoi Mobile Business Briefing. Yhtiö kertoo, että vuodeksi 2010 asetettu viiden miljoonan myydyn Bada-laitteen raja on rikkoutumassa hyvää vauhtia. Parhaiten myynyt Badaan perustuva malli on ollut kesäkuussa myyntiin tullut Wave. Myöhemmin Samsung on julkaissut vielä viisi seurajaa Wave-sarjaan.
Myytyjen laitteiden lisäksi Samsung on ollut erittäin tyytyväinen Bada-sovelluksia myyvän Samsung App Storen suosioon. Yhtiö odottaa sovelluskaupan latausmäärien ylittävän 50 miljoonan rajan vuoden loppuun mennessä. Samsung on panostanut Bada-sovellusten kehittämiseen esimerkiki järjestämällä kehittäjille kilpailun, jossa palkintona oli yhteensä 300 000 dollaria rahapalkintoja.
Samsungilla on käyttöjärjestelmärintamalla monta rautaa tulessa, sillä yhtiö valmistaa tällä hetkellä puhelimia omalla Bada-järjestelmällään, Googlen Androidilla ja lisäksi Microsoftin Windows Phone 7 -järjestelmällä. Aiemmin Samsung valmisti myös Symbian-puhelimia.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Bada Wave
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.