Samsung esitteli Badan seuraavaa versiota

Teemu Laitila
20. joulukuuta, 2010 20:19

Oman Bada-käyttöjärjestelmänsä syntymäpäivien kunniaksi Samsung tarjosi kehittäjäpäivillä katsauksen Badan ensi vuonna saapuvaan seuraavaan suureen päivitykseen, uutisoi Samsunghub.com. Luvassa on parannuksia moniin käyttöjärjestelmän osa-alueisiin ja mukana tulee muun muassa tuki NFC-tekniikalle.
Käyttöliittymän uudistuksiin kuuluu esimerkiksi ulkoasun parempi muokattavuus, "älykäs" kotiruutu ja animaatioefektit. Sovelluspuolella parannuksia on luvassa ohjelmien moniajoon. Uudet tietoturvaominaisuudet mahdollistavat sisällön DRM-suojauksen, mikä on monille sisällöntuottajille ehdoton edellytys maksullisen sisällön jakelemiseksi.
Parannukset web-toimintoihin lupaavat esimerkiksi HTML5-tukea, FlasLite 4 -version sekä muita parannuksia. Esittelydioissa mainitaan Ad gateway -ominaisuus, joka mahdollistanee mainosten jakelun puhelimiin.
Samsung on aiemmin ilmoittanut, että yhtiö uskoo saavuttavansa Bada-puhelimille tälle vuodelle asetetut myyntitavoitteet. Ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla yhtiö ennustaa myyvänsä jopa 10 miljoonaa uutta Wave-sarjan puhelinta. Samsung ei ole kertonut, aikooko se tarjota uuden version käyttöjärjestelmästä jo myydyille Wave-sarjan puhelimille.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Bada
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.