Windows Phone 7 -puhelimia myyty 1,5 miljoonaa

Teemu Laitila
21. joulukuuta, 2010 20:27

Microsoft on viimein kertonut Windows Phone 7 -puhelinten myynnistä tarkkoja numeroita, kertoo Information Week. Eri valmistajien Windows Phone7 -puhelimia on myyty yhteensä 1,5 miljoonaa kappaletta ensimmäisen kuuden viikon aikana. Yhtiö ei ole ennen tätä suostunut kertomaan tietoja uuden mobiilialustansa lanseerauksen onnistumisesta ja analyytikkojen arvailut ovatkin vaihdelleet villisti, alimpina lukemina on esitetty jopa vain 200 000 myytyä puhelinta.
Ilmoitettu lukema saattaa kuitenkin olla hieman yläkanttiin mitoitettu, sillä se käsittää kaikki operaattoreille ja jälleenmyyjille toimitetut puhelimet, joita ei kuitenkaan kaikkia ole välttämättä myyty. Microsoftilla ollaan kuitenkin tyytyväisiä menestykseen, joka on mahdollistanut asiakaspohjan mukavan kasvun ja varmistanut jalansijan tiukasti kilpailluilla markkinoilla.
Microsoft kertoo saaneensa hyvää palautetta asiakkailtaan ja Windows Phone 7 -järjestelmää on kiitelty hyvän ja kokonaisvaltaisen mobiilikokemuksen tarjoamisesta. Microsoft on luvannut alustalle ensimmäiset päivitykset heti vuoden alussa ja myös kokonaan uusia puhelinmalleja odotellaan eri valmistajilta viimeistään Mobile World Congress -messuilla helmikuussa.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows Phone 7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.