HTC:n uutukainen iskee kuin pallosalama

Kaarlo Räihä
31. joulukuuta, 2010 13:37

Ensi viikolla käynnistyvät CES-messut tuovat mukanaan jälleen kasan uusia tuotejulkistuksia, joista puhelinpuolen yksi merkittävimmistä esittelyistä on tiettävästi HTC:n uusi Thunderbolt-puhelin. Virallisia tietoja puhelimesta ei ole juuri valunut, mutta Saksassa toimivasta puhelinmyymälästä vuotaneiden tietojen perusteella Thunderbolt olisi yrityksen Android-tuoteperheen uusi superpuhelin.
Tarjolla on vuotaneiden tietojen perusteella Androidin uudella Gingerbread-ohjelmistoversiolla varustettu puhelin, jossa on 4,3-tuumainen kosketusnäyttö, kaksiytiminen MSM8960-suoritin (kellotaajuus 1,2 GHz), tuki LTE-verkoille ja kaksi kameraa (edessä 5 megapikseliä ja takana 8 megapikseliä LED-salamalla 1080p-videokuvaus tuettu).
Puhelimesta löytyy myös microSDXC-muistikorttipaikka, joten puhelimen sisäänrakennettua 16 gigatavun tallennustilaa voi laajentaa tarvittaessa jopa 128 gigatavun muistikortilla.
Thunderboltin tuo ensimmäiseksi myyntiin Yhdysvalloissa toimiva Verizon-operaattori, mutta puhelin nähtäneen myös Euroopan markkinoilla ensi vuonna ainakin Saksassa O2-, Deutsche Telekom - ja Vodafone-operaattoreiden valikoimissa.
Puhelimen hintataso ja tarkemmat myyntiintuloajankohdat varmistunevat CES-messuilla.

Lue myös nämä
Tägit
LTE Android Gingerbread HTC Thunderbolt
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.