Galaxy S on nyt kymppikerhossa

Kaarlo Räihä
3. tammikuuta, 2011 13:06

Samsungin konttoreissa voidaan tänään iloita, sillä yrityksen Galaxy S -tuoteperheen puhelimia on myyty nyt yli kymmenen miljoonaa kappaletta.
Aikaa tähän kului alle seitsemän kuukautta, joten puhelin on selvästi kelvannut kuluttajille. Parhaiten Galaxy S:n eri mallit ovat käyneet kaupaksi Pohjois-Amerikassa, jossa laitteita on myyty jo yli 4 miljoonaa. Euroopassa on tähän mennessä myyty hieman yli 2,5 miljoonaa laitetta. Etelä-Koreassa kotimaisuusaste on taannut puhelimelle yli kahden miljoonan kappaleen myyntiluvut.
Kyseessä ei ole kuitenkaan Samsungin nopeiten myyty puhelin, vaan tämä titteli on edullisen S5230-puhelimen hallussa, joka rikkoi kymmenen miljoonan myydyn tuotteen rajan kuudessa kuukaudessa.
Yhdysvalloissa Galaxy S:n omistajat joutuvat edelleen tyytymään Androidin 2.1-versioon, sillä Samsungin kokemien päivitysongelmien myötä Froyo-päivitys ei ole vielä päässyt siellä jakeluun. Samsungin oman Twitter-viestin perusteella päivitykset koetetaan saada jakeluun mahdollisimman pian.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Galaxy S Samsung Galaxy -sarja
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.