iPhone 4:n uusi runko ja muuttuneet sisuskalut esillä

Kaarlo Räihä
6. tammikuuta, 2011 2:03

Vaikka Apple ei ole paikalla CES-messuilla, on yritys silti kuuma puheenaika messuilla erityisesti pitkään povatun Verizon-yhteistyön takia. Kyseistä huhumyllyä ei ainakaan helpota tieto iPhone 4 -puhelimen uudistuneesta rungosta ja muista muuttuneista osista, jotka voisivat viitata mm. LTE-tukeen tai kokonaan uuteen malliin.
Nettiin vuotaneiden varaosakuvien ja -videoiden mukaan Apple olisi lähiaikoina uudistanut iPhone 4:n runkoa monilta osin. Ensimmäinen muutos koskee antennikohtien erottelua, jota on parannettu uudessa rungossa lisäämällä ja siirtämällä kontaktirajoja. Tämän muutoksen on todennäköisesti tarkoitus korjata alkuperäisessä mallissa esiintyneet antenniongelmat.
Toinen uudistus on mykistysnäppäimen paikan siirtäminen alaspäin, jolloin se on lähempänä äänenvoimakkuuden säätämiseen käytettäviä näppäimiä. Kolmas suuri uudistus on kameralle varatun paikan poistuminen rungosta.
Myös rungon keskiosasta on uudessa mallissa poistettu aukko, ja ruuvipaikkoja on lisätty reunoille puhelimen tukevoittamiseksi.
Sisuskalujen osalta muutoksia ovat kokeneet fleksikaapelit, joiden pituuksia on kasvatettu ja samalla mm. mikrofonien paikkoja kaapeleissa on vaihdettu.
Alla GlobalDirectPartsin kokoama video muutoksista

Lue myös nämä
Tägit
Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.