Motorola Droid Bionic sisältää LTE-tuen ja kaksiytimisen suorittimen

Kaarlo Räihä
6. tammikuuta, 2011 15:39

Motorolan CES-messujen puhelintarjonnassa on näkynyt myös LTE-tiedonsiirtoa tukevia tuotteita, kun yritys esitteli eilen Droid Bionic -älypuhelimen.
Motorolan ATRIX:in tavoin myös Droid Bionic sisältää kaksiytimisen suorittimen (kellotaajuus 1 GHz), joten Android-laitteiden suorituskyky on yritykselle tärkeä asia. Kosketusnäytöllä on kokoa 4,3 tuumaa (resoluutio 960x540), RAM-muistia on 512 megatavua, flash-muistia 16 gigatavua (muistikortin kanssa laajennettavissa 48 gigatavuun), edestä löytyy VGA-tason kamera ja takana on 8 megapikselin kamera LED-salamalla (1080p-videokuvaus). Videoiden katselua varten laite sisältää HDMI-ulostulon.
Ohjelmistopuolella on tarjolla Android Froyo, jota Motorola on optimoinut itse paremmin kahdella ytimellä toimivaksi. Puhelin sisältää runsaasti yrityskäyttöön tarkoitettuja toimintoja, kuten etätyhjennyksen varkaustapauksia varten, sisällön salaamisen ja Quickoffice-sovelluksen dokumenttien selaamista varten.
Akun kapasiteetti on 1930 mAh. Kokoa laitteella on 125,9x66,9x13,3 mm ja painoa sillä on 158 grammaa, joten kyseessä ei ole markkinoiden pienin älypuhelin. Myyntiin laite tulee Yhdysvalloissa vuoden toisen neljänneksen aikana Verizon-operaattorin toimesta, mutta suositushinta jäi tämänkin puhelimen kohdalla pimentoon.
Alla kuvia ja Engadget-sivuston julkaisema video laitteesta

Lue myös nämä
Tägit
LTE Motorola Droid Bionic
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.