Sony Ericsson Xperia Arc on kaareva älypuhelin

Kaarlo Räihä
6. tammikuuta, 2011 14:07

CES-messujen hulina jatkui eilen Sonyn omalla tilaisuudella, jossa esiteltiin myös Sony Ericssonin Xperia Arc -älypuhelinta. Nimensä puhelin on saanut kaarevasta takaosasta, jonka ansiosta puhelin on helppo erottaa muista markkinoilla olevista tuotteista.
Kaarevuuden ansiosta puhelimen ohuin kohta on 8,7 millimetrin paksuinen ja painoa laitteella on 117 grammaa. Puhelimesta löytyy 4,2 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö (resoluutio 854x480), jota mainostetaan Reality Display -nimellä. Näytössä käytetään yhtiön Bravia-televisioista tuttua tekniikkaa (Mobile Bravia), joka parantaa tiedotteen mukaan värien toistoa ja tarkkuutta.
Suorittimena puhelimessa on gigahertsin kellotaajuudella toimiva Qualcommin tuotos, RAM-muistia on 512 megatavua, sisäänrakennettua flash-muistia löytyy 8 gigatavua (muistikortin avulla mahdollista laajentaa 40 gigatavuun), kuvausta varten 8 megapikselin kamera (Exmor R -kenno ja LED-salama), radioaaltojen kuuntelua varten FM-viritin ja videotoistoa varten laite on varustettu HDMI-ulostulolla.
Ohjelmistopuolesta vastaa Androidin uusin Gingerbread-versio, joten SE on vihdoinkin saanut ulos puhelimen tuoreimmalla Android-versiolla. Kotiverkon mediasisältöä varten laite sisältää DLNA-tuen.
Akun kapasiteetti on 1500 mAh. Myyntiin puhelimet tulevat keskiyön sininenä ja sumun harmaana. Suositushintaa Xperia Arcille ei kerrottu, mutta myytiin se on tulossa maaliskuun ja kesäkuun välisenä aikana.
Alla kuvia ja video tuotteesta

Lue myös nämä
Tägit
Android Gingerbread Sony Ericsson Xperia Arc
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.