Uusi iPhone-malli esitellään tiistaina - luvassa miljoonia uusia asiakkaita

Kaarlo Räihä
8. tammikuuta, 2011 13:07

Yhdysvalloissa kuhistaan jälleen Applen iPhone 4 -puhelimesta, sillä viimeisimpien tietojen mukaan AT&T-operaattorin yksinoikeus laitteeseen olisi päättynyt vuodenvaihteessa, ja nyt puhelin olisi tulossa myyntiin myös Verizon-operaattorin toimesta.
Verizon järjestää tiistaina tiedostustilaisuuden, jossa epävirallisten ennakkotietojen mukaan on paikalla myös itse Steve Jobs, joka esittelee paikalle tulleille tahoille uutta iPhonea.
Viimeaikaisten huhujen perusteella Verizonille suunnattu iPhone 4 -puhelin eroaa nykyisistä iPhone 4 -puhelimista jonkin verran, koska Verizon ei käytä GMS-verkkoa, vaan CDMA-verkkoa, jonka johdosta puhelimen radioliikennöintiä on muutettu. Piirien lisäksi myös puhelimen ulkoasu on saattanut hieman muuttua, jos muutama päivä sitten nettiin vuotaneet kuvat uudesta rungosta ovat juurikin tästä kyseisestä mallista.
Tällä hetkellä uuden mallin mahdollisesta LTE-tuesta ei ole vielä varmuutta. Uuden rungon myötä iPhone 4 -puhelimia vaivanneet antenniongelmat ovat kuitenkin todennäköisesti korjattu.
Huhujen perusteella puhelinten myynti Yhdysvalloissa käynnistyy helmikuun kolmas päivä.
Verizonilla on tällä hetkellä Yhdysvalloissa noin 93 miljoonaa matkapuhelinasiakasta, joten todennäköisesti uutta mallia myydään muutamassa viikossa miljoonia kappaleita. Kyselyiden mukaan myös noin miljoona AT&T:n asiakasta on vaihtamassa liittymänsä Verizonille paremman palvelun sekä kuuluvuuden takia. Ensimmäisen vuoden aikana Verizonin ennakoidaan myyvän 12 miljoonaa iPhonea.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iPhone Verizon
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.