Kuluttajien viha sai T-Mobilen perääntymään tiedonsiirtorajoissa

Kaarlo Räihä
12. tammikuuta, 2011 22:47

T-Mobile-operaattorin suunnitelmat mobiililaajakaistan tiedonsiirtorajojen alentamisesta eivät ole sujuneet yrityksen kannalta hyvin, jonka takia yritys on nyt päättänyt perua idean nykyisten asiakkaiden kohdalla.
Operaattorin oli tarkoitus rajoittaa Britanniassa asiakkaiden tiedonsiirtoa 500 megatavuun kuussa. Aiemman tiedotteen mukaan mobiililaajakaistaa ei ole tarkoitettu esim. pelien pelaamiseen tai videoiden katseluun, joten 500 megatavun kuukausittainen siirtoraja sopii tavallisille käyttäjille.
Nämä suunnitelmat eivät kuitenkaan miellyttäneet asiakkaita, joiden jättämät palautteet ja lopetetut asiakkuudet ovat nyt saaneet operaattorin muuttamaan suunnitelmiaan. Uuden tiedon mukaan 500 megatavun siirtoraja tulee käyttöön helmikuussa, mutta se koskettaa ainoastaan uusia asiakkaita. Nykyiset asiakkaat saavat siis pitää aiemmin voimassa olleet gigatavun tai kolmen gigatavun siirtorajansa.
T-Mobile pahoittelee tiedotteessaan aiemman päätöksen aiheuttamaa hämmennystä. Operaattori on kuitenkin edelleen sitä mieltä, että rajoituksia tarvitaan luotettavasti toimivan tiedonsiirtoyhteyden takaamiseksi kaikille asiakkaille.

Lue myös nämä
Tägit
Iso-Britannia T-Mobile
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.