Nokia X7 julkaistaan Yhdysvalloissa jo tässä kuussa

Manu Pitkänen
14. tammikuuta, 2011 20:50

Pocketnow-verkkosivuston saamien tietojen mukaan Nokian tuleva viihdekäyttöön tarkoitettu X7-älypuhelin saatetaan julkaista Yhdysvalloissa AT&T-operaattorin kautta vielä tämän kuun aikana. Nokia ei ole virallisesti julkistanut puhelinta.
Koska Nokia ei ole antanut virallisia tietoja puhelinta koskien, niin ei voida olla varmoja jääkö X7 AT&T-operaattorin yksinoikeudeksi. Mikäli näin käy, niin kyseessä olisi ainutlaatuinen tilanne, koska Nokia ei ole aiemmin juurikaan harrastanut puhelinmalliensa myyntiä operaattorien yksinoikeudella Yhdysvalloissa. Tätä on pidetty isona virheenä Nokialle.
Puhelimesta tiedetään tällä hetkellä sen verran, että siitä löytyy neljä kaiutinpaikkaa (jokaisessa nurkassa yksi, mutta ilmeisesti vain kaksi toimii). Lisäksi puhelimesta löytyy kahdeksan megapikselin kamera, johon on liitetty kaksoissalama. Puhelimen kosketusnäyttö on nelituumainen ClearBlack-näyttö ja sen resoluutio on 640x360.
Nokian markkinoinnista vastaava johtaja Niklas Savander kertoi jo viime elokuussa, että yhtiö on kiinnostunut tekemään yksinoikeuspuhelimen AT&T:lle, kunhan sen sopimus Applen kanssa päättyy. Verizon aloittaa iPhone 4 -puhelimen myynnin helmikuussa. Nokia yrittänee X7:n avulla uutta tulemista Yhdysvaltain markkinoille.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia X7 AT&T
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.