LG pettynyt Windows Phone 7 -alustan julkaisuun

Teemu Laitila
15. tammikuuta, 2011 18:35

LG on kertonut yhtiön olevan pettynyt Windows Phone 7 -alustan julkaisuun sekä heikkoihin myyntilukuihin. Harvinaisen suoran kommentin antoi LG:n markkinoinnista vastaava James Choi Pocket-lint-sivustolle antamassaan haastattelussa. Choin mukaan alustan näkyvyys kuluttajalle ei ole ollut odotetulla tasolla.
Odotuksia heikommasta menekistä huolimatta LG uskoo edelleen alustan potentiaaliin ja aikoo jatkossakin valmistaa Windows Phone 7 -puhelimia, sillä yhtiö uskoo markkinoilla olevan kysyntää intuitiivisille ja helppokäyttöisille laitteille.

Meidän kaltaisille tekniikasta kiinnostuneille käyttäjille Windows Phone 7 saattaa helppokäyttöisyydessään vaikuttaa jopa hieman tylsältä. Uskomme kuitenkin, että helppokäyttöisille puhelimille löytyy huomattavaa kysyntää tietyissä markkinasegmenteissä.
James Choi

LG pitää tärkeänä, että sen valikoimasta löytyy muutakin kuin Android-puhelimia ja yhtiön mukaan myös operaattorit vaativat valmistajilta monipuolisuutta. LG uskoo Windows Phone 7 -puhelinten menekin parantuvan, kunhan halvemman hintaluokan laitteet saapuvat markkinoille. Microsoftin tiukoista laitteistovaatimuksista johtuen kaikki tähänastiset puhelinmallit sijoittuvat kalliimpien puhelinten kategoriaan.
Ars Technican analyysin mukaan LG:n kriittiset puheet johtuvat osin myös yhtiön omista ongelmista, sillä tähän mennessä Windows Phone 7 -puhelimia markkinoille tuoneista valmistajista Samsung on noussut selväksi voittajaksi. Huolimatta asemastaan maailman kolmanneksi suurimpana puhelinvalmistajan LG:llä on jo pidempään ollut ongelmia houkuttelevien puhelinmallien markkinoille tuonnissa.

Lue myös nämä
Tägit
LG Windows Phone 7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.