Nokia E7 ennakkotilattavaksi, toimitukset ensi kuussa

Matti Robinson
18. tammikuuta, 2011 22:47

Nokia on lisännyt omaan verkkokauppaansa QWERTY-näppäimistöllä varustetun Nokia E7 -puhelinmallin. Odotettu Communicatorin korvaaja sisältää 4 tuuman kapasitiivisen AMOLED-kosketusnäytön, nelirivisen täysnäppäimistön, 8 megapikselin kameran sekä Symbian^3-käyttöjärjestelmän.
Nokia Online Kaupassa Nokia E7 maksaa ennakkotilattuna 599 euroa. Valittavana on mustan ja hopeanväriset versiot, odotettavissa on myöhemmin myös muita värivaihtoehtoja. Puhelin jatkaa muotoilullaan Nokia N8:sta tuttua linjaa ja kiinniollessa vaikuttaakin varsin samanlaiselta, vaikka kyseessä on hieman paksumpi ja suuremmalla näytöllä varustettu puhelin.
Nokia E7:n merkittävimmän uudistukset ovat ClearBlack-teknologialla varustettu AMOLED-kosketusnäyttöä sekä aiempaa edistyneemmät tietoturva- ja yrityspuhelinominaisuudet.
Nokian oli alunperin tarkoitus julkaista E7 jo viime vuoden puolella, mutta yhtiö ilmoitti joulukuun puolessa välissä viivästyksestä. Mallin markkinoilletuloa lykättiin "parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen tarjoamiseksi". Puhelimen toimistukset alkavat Nokia Online Kaupan mukaan helmikuussa.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Symbian^3 Nokia E7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.