X7 ei tulekkaan, Nokian Amerikan-valloitus katkolla?

Teemu Laitila
18. tammikuuta, 2011 15:12

Netin huhumylly on vaihtanut suuntaa ja viimeisimmän huhun mukaan AT&T:n ei otakkaan Nokian tulevaa X7-mallia valikoimiinsa. Netissä aiemmin liikkuneiden huhujen mukaan iso yhdysvaltaisoperaattori AT&T oli julkaisemassa Nokian X7-mallin vielä tämän kuun aikana. X7:aa pidettiin Nokian ensimmäisensä yrityksenä päästä osalliseksi Amerikassa elintärkeistä operaattoreiden kytkykaupoista.
Vaikka eri lähteet ovat samaa mieltä X7:n tulon peruuntumisesta, epäselvää on kumpiko sopimuksen osapuoli päätti perua julkistuksen. Pocetnow.com-sivuston lähteiden mukaan kyseessä olis AT&T:n päätös olla julkaisematta puhelinta heikon innostuksen vuoksi. Toisaalta todellista kysyntää lienee vaikea arvioida, sillä Nokia tähän astiset tiedot puhelimesta perustuvat vuodettuihin yksityiskohtiin ja kuviin.
TheNokiaBlog sen sijaan kertoo, että päätöksen julkaisun peruuttamisesta teki Nokia. Syitä ei tiedetä, mutta veikkausten mukaan Nokia haluaa odottaa Symbian^3-alustalle lupailtua käyttöliittymäpäivitystä, joka saattaisi parantaa Amerikassa heikkomaineisen käyttöjärjestelmän vastaanottoa.
Tarkempia tietoja saataneen vasta Barcelonassa ensi kuussa järjestettävillä MWS-messuilla.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia X7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.