App Store rikkoi 10 miljardin latauksen rajan

Kaarlo Räihä
22. tammikuuta, 2011 21:49

Applen alkuvuosi on ollut täynnä toimintaa, ja nyt yrityksen toiminta on rikkonut jälleen yhden merkkipaalun, kun App Store sai täyteen 10 miljardia sovelluslatausta.
iOS-laitteille sovelluksia tarjoava App Store on Applen nopeiten kasvava latauspalvelu, sillä se on ollut toiminnassa vasta hieman yli kaksi ja puoli vuotta. iTunesin musiikkimyynti saavutti saman kymmenen miljardin latauksen rajan viime vuoden helmikuussa, mutta iTunesin kautta musiikkia on myyty jo vuodesta 2003 alkaen.
App Storen suosio on kasvanut vauhdilla, sillä viime vuonna sovelluslatauksia kertyi lähes seitsemän miljardia. Jos nykyinen kasvuvauhti jatkuu, voi 20 miljardin latauksen raja rikkoontua jo tämän vuoden aikana.
Applen perinteiden tapaan 10 miljardin sovelluslatauksen rajapyykin rikkonut asiakas palkitaan, ja tälläkin kertaa kyseinen onnekas henkilö saa itselleen 10 000 dollarin arvoisen iTunes-lahjakortin.
App Storen valikoimista löytyy noin 300 000 erilaista sovellusta, ja tähän mennessä iOS-laitteita on myyty maailmalla yli 160 miljoonaa kappaletta.

Lue myös nämä
Tägit
Apple App Store
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.