Uusi jailbreak-sovellus tulossa Windows Phone 7 -puhelimille

Teemu Laitila
24. tammikuuta, 2011 18:44

Julien Schapman niminen Windows Phone 7 -kehittäjä on kertonut julkaisevansa pian uuden puhelimen suojausten kiertämisen mahdollistavan sovelluksen, kertoo Winrumors-sivusto. Schapaman aikoo julkaista sovelluksen vasta Microsoftin ensimmäisen päivityksen jälkeen, jotta hyödynnettyä aukkoa ei keritä paikata päivityksellä.
Schapman kertoo tekniikan olevan hyvin lähellä jo aiemmin julkaistua ja sittemmin pois levityksestä vedettyä ChevronWP7-sovellusta, mutta uusi tekniikka avaa puhelimen lopullisesti eikä prosessia tarvitse toistaa kuten aiemmalla tekniikalla.
Windows Phone 7 Device Manager -ohjelma mahdollistaa omien ohjelmien asentamisen laitteeseen ilman rekisteröitymistä viralliseksi kehittäjäksi. Se avulla on myös mahdollista tutkia puhelimen tiedostoja tietokoneelta käsin, tehdä varmuuskopioita puhelimesta ja esimerkiksi lisätä soittoääniä puhelimeen.
Uuden suojaukset kiertävän ohjelman kehittäjä on kertonut motiivikseen pelkästään kotitekoisten ohjelmien asentamisen. Schapman kertoo tuomitsevansa ohjelmistopiratismin eikä halua ohjelmaansa käytettävän laittomien sovelluskopioiden asentamiseen. Schapman on kertonut olevansa valmis tekemään yhteistyötä Microsoftin kanssa ja poistamaan ohjelmasta suojauksen kiertävän toiminnon, jos Microsoft tarjoaa virallisen ja ilmaisen tuen omien sovellusten asentamiseen.

Lue myös nämä
Tägit
jailbreak Windows Phone 7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.