Kuva LG:n Optimus 3D:stä vuosi verkkoon

Manu Pitkänen
1. helmikuuta, 2011 13:52

Phandroid-verkkosivu on saanut käsiinsä ensimmäisen live-kuvan LG:n tulevasta Optimus 3D -älypuhelimesta. Sivusto ei pysty varmistamaan, että onko kyseessä oikeasti Optimus 3D, mutta on melko varma siitä. Puhelin ei ainakaan muistuta ulkonäöllisesti mitään muuta LG:n Optimus-puhelinta.
Optimus 3D:ssä on kuvasta arvioituna 4,3-tuumainen kosketusnäyttö, jonka resoluutio on 800x480. Näytön pitäisi olla autostereoskooppinen, joten sillä voi katsella 3D-sisältöä ilman katselulaseja. Kuvasta kolmiulotteisuus ei näy. Puhelimessa on myös kaksi 3D-tuellista kameraa (edessä ja takana). Puhelimen sisästä löytyy todennäköisesti Tegra 2 3D -järjestelmämikropiiri (AP25), jossa on kaksi 1,2 gigahertsin taajuudella toimivaa Cortex-A9 -prosessoriydintä. Kuvassa puhelimessa pyörii Android-käyttöjärjestelmä, mutta sen versionumeroa ei tiedetä.
LG:n teaser-kuvan perusteella Optimus 3D tullaan julkaisemaan kahden viikon päästä Barcelonassa järjestettävillä MWC-messuilla. Puhelin oli hetken aikaa viime viikolla myynnissä hollantilaisella ThePhoneHouse-jälleenmyyjällä, mutta tuotetietoja ei tuolloin vuotanut. Lisäksi kaupan tuotesivulla oli väärä kuva puhelimesta.

Lue myös nämä
Tägit
LG Optimus 3D
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.