Apple testaa kolmea eri iPhone 5 -prototyyppiä

Manu Pitkänen
15. helmikuuta, 2011 14:33

Taiwanilainen Applen tuotteiden uutisointiin erikoistunut tw.apple.pro-verkkosivusto kertoo sivuillaan, että yhtiö testaa tällä hetkellä kolmea eri iPhone 5 -prototyyppiä. Sivuston aiemmat uutiset julkaisemattomista tuotteista ovat pitäneet paikkansa.
Sivuston mukaan yhdessä Applen testaamassa iPhone 5:ssä on liukukansi ja fyysinen QWERTY-näppäimistö. Tähän asti Apple ei ole ollut erityisen kiinnostunut näistä ominaisuuksista. Toinen prototyyppi muistuttaa ulkoisesti iPhone 4:ää, mutta sen teknisiä ominaisuuksia on parannettu edeltäjäänsä nähden. Uudessa puhelimessa on pitempi akunkesto kuin iPhone 4:ssä ja takakameran kennossa on kahdeksan megapikseliä.
Sivusto ei kerro millainen kolmas prototyyppi on, mutta ilmeisesti kyse on "iPhone Nanosta", johon liittyviä huhuja mediassa pyöriteltiin viime viikolla.
Applen puhelinstrategia on tässä vaiheessa epäselvä. Aikooko yhtiö valita prototyypeistä vain yhden iPhone 5:ksi, vai aikooko Apple tästä eteenpäin hyökätä markkinoille usealla puhelinmallilla? Applelta on tähän asti tottu näkemään vain yksi puhelinmalli samaan aikaan markkinoilla. Applen on huhuttu laajentuvan iPhone Nanon turvin keskihintaisten puhelimien markkinoille, missä yhtiötä ei olla totuttu aiemmin näkemään.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.