Videolla: HTC:n uutuuspuhelimet Incredible S, Desire S ja Wildfire S

Matti Robinson
15. helmikuuta, 2011 16:47

HTC paljasti tänään Barcelonassa järjestettävillä Mobile World Congress -messuilla kaksi Facebook-puhelinta, Salsan ja ChaChan, joista kerroimme aiemmin tänään. Facebook-puhelinten lisäksi yhtiö kertoi kolmesta uudesta Android-puhelimesta, joista ei Facebook-nappia löydy. Puhelimilla on tutut nimet S-liitteellä, Incredible S, Desire S ja Wildfire S.
Huippumallina toimii 4 tuuman Super LCD -kosketusnäytöllä varustettu Incredible S, jonka sisuskaluista löytyy myös Desire S:stä tutut gigahertsin Snapdragon-suoritin ja 768 megatavua RAM-muistia. Incredible S voittaa pikkuveljensä pääasiassa paremman kameran (8mpix/5mpix) ja suuremman näytön (4,0"/3,7") ansiosta, muuten ominaisuudet ovat erittäin lähellä toisiaan.

Wildfire S on puolestaan yhtiön uusi halvemman luokan Android-puhelin. Aiemmasta Wildfirestä poiketen uusi S-malli sisältää HVGA-resoluution näyttö, jossa kuvapikseleitä on tuplasti aiempaan verrattuna. Puhelimesta löytyy 600 megahertsin ARM 11 -suoritin, 512 megatavua RAM-muistia ja 5 megapikselin automaattitarkenteinen kamera.

Wildfire S ja Desire S saavat heti julkaisusta 2.4-version Androidista ja julkaistaaan siten todennäköisesti vuoden toisen neljänneksen loppupuolella. Incredible S saapuu Android 2.3:lla varustettuna ensi kuussa.

Lue myös nämä
Tägit
Android HTC Android Froyo Android Gingerbread Android 2.3 Android 2.4 HTC Wildfire S HTC Desire S HTC Incredible s
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.