ZTE:lta uusia Android-puhelimia

Manu Pitkänen
16. helmikuuta, 2011 14:06

ZTE on esitellyt Barcelonan MWC-messuilla uusia puhelinmalleja, Skatea ja Amigoa. Näiden lisäksi ZTE:lla oli näytillä lisäksi V11-tablet ja suomalaisille jo tuttu Blade.
ZTE Skate on joukkion tehokkain ja kallein puhelin. Siinä on 4,3-tuumainen WVGA-tason kapasitiivinen kosketusnäyttö, viiden megapikselin kamera ja Android 2.3 -käyttöjärjestelmä. Nimensämukaisesti rullalaudan muotoilua mukailevien kuorien sisäpuolella toimii tuntematon 800 MHz:n prosessori ja näytönohjaimena on käytetty vanhaksikin jo jäänyttä Adreno 200 -piiriä. Puhelimesta löytyy GPS, kompassi, WLAN 802.11 b/g, Bluetooth ja microSD-korttipaikka. Puhelin tulee myyntiin toukokuussa, mutta sen hintaa ei ole vielä ilmoitettu.
Toinen esillä ollut uutuusmalli on Amigo, josta löytyy fyysinen QWERTY-näppäimistö ja 3,2 tuuman kosketusnäyttö. Puhelimessa on GPS- ja WLAN-tuet sekä 3,2 megapikselin kamera. Amigon hinta asettunee sadan euron tietämille. ZTE:lla oli vielä esillä jo myynnissä oleva Blade sekä sen "eräkävijäversio" Blade Rugged, joka on iskun-, pölyn- ja vedenkestävä.

Näytille oli päässyt myös ZTE:n Android 3.0 -pohjainen V11-tablet. Laitteen sisältä löytyy 1,2 gigahertsin suoritin, mutta Skaten tapaan sen tarkempaa mallia ei ole ilmoitettu. V11:ssä on 10,1-tuumainen kosketusnäyttö, jonka resoluutio on 1280x800. Tablet tulee myyntiin kolmennen vuosineljänneksen aikana neljän, kahdeksan, 16 ja 32 gigatavun tallennuskapasiteeteilla. V11:stä löytyy tuki LTE:lle.

Lue myös nämä
Tägit
ZTE Blade ZTE Skate ZTE Amigo ZTE V11
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.