Samsung esitteli uutta Bada 2.0 -käyttöjärjestelmää

Manu Pitkänen
17. helmikuuta, 2011 13:39

Samsung esitteli yhtiön kehittämän Bada-mobiilikäyttöjärjestelmän uutta 2.0-versiota bada-kehittäjäpäivillä, jotka pidettiin samanaikaisesti MWC-messujen kanssa. Yhtiöllä oli myös esillä käyttöjärjestelmään perustuva uusi Wave 578 -älypuhelin.
Bada 2.0:n uusia ominaisuuksia ovat tuki NFC-tunnistustekniikalle, HTML5:lle ja WAC-sovelluksille, moniajo ja parempi skaalautuvuus suuremmille resoluutioille. Bada 2.0:een on lisätty puheentunnistus sekä on parannettu sosiaalisen median sovellusten, kuten Facebookin ja Twitterin, integrointia. Samsung on panostanut myös käyttöjärjestelmän ulkonäköön sekä personalisointiin.
Samsung esitteli ensimmäisen Bada-puhelimen vuosi sitten MWC-messuilla. Käyttöjärjestelmään perustuvia puhelimia on sen jälkeen myyty viisi miljoonaa kappaletta ja Samsungilla on kovat odotukset tulevankin suhteen. Yhtiön on tarkoitus myydä 10 miljoonaa Bada-pohjaista älypuhelinta pelkästään tämän vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. Saavuuttaakseen myyntitavoitteensa Samsung aikoo tuoda massamarkkinoille edullisia Wave-puhelimia.

Lue myös nämä
Tägit
Bada 2.0
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.