Warner Bros. myy elokuvia iOS-sovelluksina

Kaarlo Räihä
17. helmikuuta, 2011 8:22

Applen iPhoneja, iPadeja ja iPod toucheja omistavat tahot ovat saaneet jälleen yhden keinon hankkia elokuvia laitteisiinsa, kun Warner Bros. -elokuvastudio aloitti muutaman elokuvan jakelun iOS-sovelluksina.
Ensimmäiset uutta jakeluformaattia hyödyntävät elokuvat ovat Inception ja The Dark Knight (Yön ritari). Kummastakin elokuvasta on jaossa ilmainen sovellus, joka mahdollistaa elokuvan ensimmäisen viiden minuutin katselun.
Jos kuluttaja haluaa katsella koko elokuvan, ja päästä käsiksi iOS-sovelluksen tarjoamiin lisukkeisiin, täytyy hänen ostaa itselleen katseluoikeus noin 10 dollarin hintaan. Katseluoikeuden myötä elokuvan voi ladata kokonaisuudessaan iLaitteen muistiin tai vaihtoehtoisesti suoratoistaa elokuvan internet-yhteyden ylitse.
iOS-sovelluksilla elokuvastudiot voivat kiertää iTunesin maakohtaisia myyntirajoituksia. Esim. Kiinassa sekä Brasiliassa asuvat henkilöt voivat vihdoin ostaa elokuvan laillisesti iLaitteeseensa, koska App Store toimii näissä maissa, mutta iTunesin elokuvamyynti ei.
Alla The Dark Knight -sovelluksen toimintaa esittelevä video

Lue myös nämä
Tägit
Warner Bros. iOS
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.