Nokia lirkuttelee kehittäjiä ilmaislahjoilla

Manu Pitkänen
18. helmikuuta, 2011 16:30

Nokia yrittää lirkutella kehittäjiä siipiensä alle ilmaisilla puhelimilla ja konferenssilipuilla. Nokia yrittää saada lisää sovelluskehittäjiä sen palvelukseen ja samalla yhtiön on tarkoitus estää nykyisten kehittäjien siirtyminen muiden yhtiöiden palvelukseen, mikä voisi aiheutua Nokian viimeaikaisesta strategianvaihdoksen takia.
Nokian ilmoitti tasan viikko sitten, että yhtiö tulee käyttämään jatkossa älypuhelimissaan Microsoftin Windows Phone -käyttöjärjestelmää, joka tietää sovelluskehittäjien kannalta varsin epämielyttävää takeettoman huomisen odottelua. Jotteivat kehittäjät hylkäisi Nokiaa, on yhtiö päättänyt lahjoa heitä tarjoamalla ilmaisia puhelimia. Tarjolla on hiljattain julkaistu Nokia E7 sekä vielä julkaisematon Windows-pohjainen Nokia-puhelin. Launchpad-ohjelmaan liittyminen on tällä hetkellä ilmaista, mutta normaalisti se maksaa 300 euroa vuodessa.
Puhelinten lisäksi Launchpad-jäseniksi ryhtyneet saavat ilmaisen sisäänpääsyn Nokia World- ja Nokia Developer Summit -tapahtumiin sekä kolmen kuukauden ajan ilmaista teknistä tukea. Tarjolla on myös sovelluskehitykseen liittyvää arviointia ja apua sovelluksen julkaisemisessa Ovi-kaupassa.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.