Nokia esitteli Symbianin uutta käyttöliittymää Kiinassa

Kaarlo Räihä
25. helmikuuta, 2011 12:22

Uusien Symbian-puhelinten odotetusta käyttöliittymäpäivityksestä on jälleen vuotanut lisää tietoa, kun internetiin ilmaantuneet kuvat Nokian esityksistä ovat herättäneet nettikansan eloon.
Ensimmäiset kuvat tulivat Kiinasta, jossa Nokian älypuhelimista vastaava johtaja Jo Harlow esitteli paikallisille uudistuvaa Symbiania tekstien ja kuvien avulla. Kuvissa näkyvät mm. N8-puhelimen uudistettu käyttöliittymä ja E7-mallille asetetut tavoitteet Kiinassa.
N8-puhelimen käyttöliittymäkuvan perusteella mm. operaattoritiedot ja kuuluvuuden näyttävää yläpalkkia olisi pienennetty rajusti, se muistuttaa nyt Android- ja iPhone-puhelinten vastaavaa osaa. Myös alhaalla oleva navigointipalkki on laitettu uusiksi teeman osalta, ja sekin on kutistunut aiempaan verrattuna. Kotinäytöille lisättävät widgetit ovat myös hieman uudistuneet ulkoasun osalta ja kuvan perusteella sovellukset käynnistävät ikonit ovat nyt kotinäyttöjen alareunassa.
Nokian mukaan päivitykset tulevat kaikkiin uutta Symbiania käyttäviin laitteisiin OTA-päivityksinä. Luvassa on myös uusia Symbian-puhelimia, mutta niistä kuvat eivät kerro tarkempia tietoja.

Toinen mobile.it168.com-sivuston julkaisema kuva esittelee uusia käyttöliittymäikoneita sekä mainitsee paremmin muokattavissa olevat widgetit.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Symbian
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.