Galaxy S II ilmestynyt ennakkotilattavaksi

Manu Pitkänen
28. helmikuuta, 2011 13:14

Brittiläinen verkkokauppa Clove on tuonut tuotevalikoimiinsa Samsungin tämän kuun puolivälissä MWC-messuilla julkistaman Galaxy S II -älypuhelimen. Ainakin ennakkotilaushinnat saa varmasti joillain sydämen jättämään yhden lyönnin välistä.
Verkkokaupan tietojen mukaan puhelin ilmestyy 31. maaliskuuta, mutta huomauttaa että tiedot voivat vielä muuttua lähiviikkojen aikana. Galaxy S II:n 16 gigatavun muistilla varustettua mallia myydään verkkokaupassa 612 punnan eli 715 euron hintaan. Kaksinkertaisella muistimäärällä varustetun Galaxy S II:n saa 708 punnalla eli 827 eurolla. Hintatiedoissa on mukana Britannian arvonlisävero, joka on 17,5 prosenttia. Suomeen puhelimet saapuvat todennäköisesti vieläkin korkeammalla hinnalla korkeamman veroprosentin vuoksi.
Vaikka Clove ilmoittaakin puhelimen myyntiintulopäivän olevan 31. maaliskuuta, niin takuuseen siitä ei voi mennä. Esimerkiksi Expansys vie julkaisupäivän niinkin kauaksi kuin kesäkuun loppuun. T3:n Samsung-lähteet kuitenkin vahvistavat, että puhelinta saa kaupasta jo toukokuussa. Hintatiedoista lähteet eivät suostuneet puhumaan.
Vaikka puhelimen hinta on kalliiksi älypuhelimeksikin korkea, niin eivät puhelimen ominaisuudetkaan ole kaikkein vaatimattomimpia. Puhelimessa on gigahertsin taajuudella toimiva kaksiytiminen prosessori, 4,3 tuuman super AMOLED Plus -näyttö, jonka resoluutio on 480x800. Käyttöjärjestelmäksi on valittu Android 2.3, johon on lisätty Samsungin Wiz 4.0 -käyttöliittymä. Toisen sukupolven Galaxy S -puhelimesta löytyy lisäksi kahdeksan megapikselin pääkamera ja etupuolella on kahden megapikselin kamera videopuheluita varten. Pääkamerassa on LED-salama, joka edellisestä Galaxy S:stä oli päässyt unohtumaan.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Galaxy S II
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.