iPhone Nano on tulossa

Manu Pitkänen
1. maaliskuuta, 2011 12:34

Viime viikkoina on paljon huhuiltu Applen tulevien tuotejulkistusten ympärillä. Yhtenä huhuilun aiheena on ollut Applen aikomus laajentaa älypuhelin-tuotevalikoimaa alempaan hintaluokkaan. Nyt yhtiön väliaikainen toimitusjohtaja Tim Cook on antanut vahvistuksen näille huhuille.
Tim Cook kertoi analyytikko Toni Sacconaghille, ettei Apple halua tarjota älypuhelimia vain rikkaille, vaan yhtiön on tarkoitus tarjota "fiksuja ratkaisuja" myös alemmissa hintaluokissa. Käytännössä tätä on pidetty vahvistuksena sille, että yhtiö kehittää pienellä näytöllä varustettua iPhone-puhelinta eli niin sanottua iPhone Nanoa. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että kilpailu halvoissa älypuhelimissa kiristyy entisestään tulevaisuudessa, kun markkinasegmenttiä hallitsevat Android-puhelimet saavat uuden vakavastiotettavan kilpailijan.
Applen mukaan kaikki puhelimet tulevat lopulta olemaan älypuhelimia. Luonnollisesti yhtiö aikoo olla mukana siirtymässä. Apple ei tässä vaiheessa vahvistanut mitään edullisen älypuhelimen ominaisuuksista, mutta totesi selvästi yhtiön aikomuksen laajentaa markkinoita uusiin segmentteihin.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.