Sony Ericssonin WP7-puhelin vuosi verkkoon

Matti Robinson
7. maaliskuuta, 2011 15:00

Sony Ericsson julkisti Mobile World Congress -messuilla uusia Android-puhelimia, mutta odotettua Windows Phone 7 -puhelinta ei ole vieläkään virallistettu. Yhtiö kertoi kuitenkin messuilla, ettei Android ole heidän ainoa alustavaihtoehtonsa. Nyt verkkoon on vuotanut kuvia Sony Ericssonin QWERTY-näppäimistöllisestä puhelimesta, joka saattaa olla valmistajan ensimmäinen Microsoftin alustaa pyörittävä laite.
Kuvista ei valitettavasti pääse viisastumaan kovinkaan paljoa, varsinkaan kun tiedossa ei ole milloin kuvat on otettu. Kuvien mukaan kyseessä on prototyyppivaiheessa oleva puhelin, jossa on nelirivinen, vaakatason QWERTY-näppäimistö ja arviolta noin neljän tuuman kosketusnäyttö. Puhelimessa pyörivä vanha WP7-versio viittaisi vanhaan kuvaan, joten puhelin on voitu jo haudata prototyyppivaiheessa.
Viime marraskuussa vuotaneiden tietojen mukaan Sony Ericssonilla olisi ollut ainakin kaksi WP7-puhelinta suunnitteilla. Niiden tietojen mukaan kummastakaan ei kuitenkaan löytynyt QWERTY-näppäimistöä.


Lue myös nämä
Tägit
Sony Ericsson Windows Phone 7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.