Apple julkaisi iOS 4.3:n

Manu Pitkänen
10. maaliskuuta, 2011 8:35

Apple julkaisi eilen 9. maaliskuuta uuden version yhtiön mobiililaitteissa käytetystä iOS-käyttöjärjestelmästä. Uutta iOS 4.3 -käyttöjärjestelmän odotettiin tulevan ladattavaksi vasta perjantaina, jolloin Apple julkaisee iPad 2:n.
iOS 4.3 -käyttöjärjestelmä on saatavilla iTunesin kautta iPhone 3GS:lle, neljännen sukupolven iPod Touchille, iPadille ja iPhone 4 -puhelimen GSM-versioille. Hiljattain julkaistu Verizonin iPhone 4 ei siis saanut vielä päivitystä. Luonnollisesti myös perjantaina julkaistava iPad 2:ssa on valmiiksi asennettu iOS 4.3. Nopeimmat ovat jo löytäneet käyttöjärjestelmän kernelistä viitteitä sille, että tulevassa iPhone 5:ssä käytetään kaksiytimistä A5-prosessoria.
Uutta iOS 4.3:ssa on aiempaa nopeammalla Nitro JavaScript -moottorilla teräsetetty selain. Lisäksi iPhone 4:n GSM-versioihin on tullut tethering-mahdollisuus. Puhelimella voi jakaa verkkoyhteyden langattomasti kolmelle laitteelle sekä kahdelle muulle laitteelle USB:n tai Bluetoothin kautta. iTunes Home Sharing -omnaisuuden ansiosta iOS-laitteella voi kuunnella tietokoneelta löytyvää iTunes-kirjaston sisältöä Wi-Fi:n kautta. Applen iPad-laitteiden ruudun lukitus -näppäimen voi iOS 4.3:n ansiosta ohjelmoida fyysiseksi äänenvaimennus-näppäimeksi. Näiden lisäksi Apple on parantanut AirPlayn ominaisuuksia.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iPhone iOS iPad 2 Apple iPad
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.