HTC:lta kaksi uutta WP7-puhelinta: Ignite ja Prime

Manu Pitkänen
16. maaliskuuta, 2011 8:31

Telstra Australian tilauslistoista paljastui paitsi HTC Pyramidin tiedot, niin myös kahden uuden Windows Phone 7 -puhelimen mallinimet teknisine tietoineen. Ignite on ilmeisesti ensimmäinen matalan hintatason WP7-puhelin, kun Primesta taas löytyy fyysinen QWERTY-näppäimistö.
XDA.cn-sivuston vuotamien kuvien tietojen mukaan HTC Igniten speksit alittavat Windows Phonen laitevaatimukset, joten kyseessä lienee todennäköisesti matalan hintaluokan puhelin. Siitä löytyy nimittäin 800 megahertsin yksiytiminen Snapdragon-suoritin ja 3,7 tuuman WVGA-resoluution kosketusnäyttö. Näyttö on resistiivinen, joka on tunnetusti kankeampi vastaanottamaan käskyjä. Käyttöjärjestelmän laitteistovaatimukset gigahertsin suoritin, kapasitiivinen kosketusnäyttö, 3G-yhteys, 512 megatavua keskusmuistia ja viiden megapikselin kamera. Kolme viimeisintä vaatimusta Ignite täyttää. Puhelin ilmestynee tämän vuoden puolivälin paikkeilla.

HTC Primen erikoisuus on täysikokoinen fyysinen näppäimistö. Siinä on 3,7 tuuman WVGA-resoluution näyttö, jossa on ilmeisesti käytetty kapasitiivista tekniikkaa. Puhelimen suorittimesta ei ole tällä hetkellä mainintaa, mutta ilmeisesti siinä on gigahertsin Snapdragon. Primesta löytyy LED-salamalla varustettu viiden megapikselin kamera. Puhelin ilmestyy samoihin aikoihin kuin Ignite eli vuoden puolivälissä.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Phone 7 HTC Prime HTC Ignite
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.