HTC Pyramid kuvissa

Manu Pitkänen
16. maaliskuuta, 2011 8:08

Uutisoimme viime kuussa HTC:n tulevasta kaksiytimisestä Pyramid-älypuhelimesta. Nyt puhelimesta on vuotanut ensimmäiset kuvat verkkoon ja tarkemmat tekniset tiedot.
HTC Pyramidissa on kaksiytiminen 1,2 gigahertsin kellotaajuudella toimiva Snapdragon-prosessori ja 768 megatavun edestä keskusmuistia. Puhelimesta löytyy iso 4,3 tuuman Super LCD -kosketusnäyttö, jonka resoluutio on 960x540 (16:9). Lisäksi puhelimessa on kahdeksan megapikselin pääkamera ja edessä on 1,3 megapikselin kamera videokeskusteluja varten. Puhelin tukee lisäksi HSPA+-verkkoa. Ilmestyessään toukokuussa Pyramid on maailman ensimmäinen kaksiytimisellä Snapdragonilla varustettu Android-älypuhelin. Android and Me -sivuston saamien tietojen mukaan puhelimessa on Android 3.0 -käyttöjärjestelmä, mutta sivusto itsekin veikkaa kyseisen tiedon olevan väärinymmärryksen tulos ja puhelimesta löytyy todellisuudessa Android 2.3.
Puhelimen hinta- ja saatavuustiedoista ei ole täyttä varmuutta. Viime kuussa verkossa kiersi tieto, että T-Mobile saisi puhelinta toukokuussa valikoimiinsa. Puhelin ilmestyi hiljattain Telstra Australian valikoimiin, joten julkaisupäivä lienee lähellä.

Lue myös nämä
Tägit
HTC Pyramid
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.