Uusi video: Symbian^3 PR 2.0

Manu Pitkänen
16. maaliskuuta, 2011 17:55

YouTubeen on ilmestynyt uusi video, jossa eräs käyttäjä esittelee Symbian^3:n tulevaa isoa PR 2.0 -päivitystä Nokian C7-älypuhelimella. Vaikka päivityksessä on vielä työstettävää ja käyttöliittymä tökkii, niin uusi yhdeksän minuuttia kestävä video antaa hyvän esimaun minkälaisia uudistuksia Nokian älypuhelimiin on tulossa ja missä tilassa päivityksen kehitys nyt makaa.
Video alkaa puhelimen ohjelmistoversion esittämisellä. Esittelyssä oleva versio näyttäisi olevan koottu maaliskuun neljäntenä päivänä. Versionumeron todistamisen jälkeen videolla esitellään kotinäkymien siirtoefektiä, johon on tullut lisää sulavuutta ja lähentelee Androidin vastaavaa. Sulavuutta ja nopeutta on tullut myös valikkojen rullaukseen musiikkikirjaston selailun perusteella, vaikka selaimen rullausominaisuuksissa on vielä parantamisen varaa.
Selaimen osoiterivi on jo aiemmin nähtyjen videoiden perusteella päässyt ruudun ylälaitaan. Uusien välilehtien avaaminen näyttäisi olevan hieman jouhevampaa kuin aiemmissa PR 2.0 -videoissa.

Lue myös nämä
Tägit
Symbian^3 Nokia C7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.