HTC:n 3D-näytöllisen puhelimen tiedot vuotivat

Manu Pitkänen
19. maaliskuuta, 2011 9:34

Verkkoon on vuotanut HTC:n suunnitteleman EVO 3D -älypuhelimen tekniset tiedot. Yhdysvaltalainen matkapuhelinoperaattori Sprint aikoo esitellä sitä CTIA-messuilla 22. maaliskuuta.
HTC EVO 3D on perusominaisuuksiltaan hyvin samankaltainen kuten HTC Pyramid, jonka tiedot vuotivat muutama päivä sitten. Teknisten tietojen perusteella näyttäisi siltä, että "HTC Shooter" on sama puhelin kuin EVO 3D, kuten on aiemmin huhuttu. Vielä ei valitettavasti tiedetä sitä, että aikooko HTC tuoda puhelimen myös Pohjois-Amerikan ulkopuolisille markkinoille.
Puhelimesta löytyy autostereoskooppinen 3D-näyttö, jonka resoluutio on 960 x 540. Puhelimessa on iso 4,3 tuuman näyttö, jottei 3D-videoita tarvitse katsella tihrustamalla. Puhelimen muussakaan raudassa ei ole säästelty, sillä kuorien sisällä tikittää 1,2 gigahertsin kellotaajuudella toimiva kaksiytiminen Qualcommin MSM8660-prosessori ja keskusmuistia löytyy häkellyttävät neljä gigatavua. EVO 3D:ssä on viiden megapikselin kaksoiskamera, jolla saa napattua kolmiulotteisia valokuvia, ja edestä löytyy videokeskusteluita varten 1,3 megapikselin kamera. Raudan virransaannista pitää huolen 1730 milliampeeritunnin akku.
HTC käyttää puhelimessa Android 2.3 -käyttöjärjestelmää. Lisäksi puhelimen mukana toimitetaan 3D-versiot Blockbuster ja YouTube-sovelluksista.

Lue myös nämä
Tägit
3D-näyttö HTC EVO 3D
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.