LG:n 3D-puhelin pian jenkkeihin

Matti Robinson
21. maaliskuuta, 2011 17:30

Yhdysvaltalainen teleoperaattori AT&T on kertonut laajentavansa älypuhelinmallistoa kahdella uudella laitteella. LG Thrill 4G ja HTC HD7S ovat huippuluokan älypuhelimia, joita yhdistää 4,3 tuuman kosketusnäyttö. Uutuuksista ehdottomasti mielenkiintoisempi on LG:n puhelin, sillä se on markkinoiden ensimmäinen stereoskooppisella (ilman laseja toimivalla) 3D-näytöllä varustettu puhelinmalli.
Android-käyttöjärjestelmää pyörittävä Thrill 4G on 3D-näytön lisäksi varustettu 3D- ja HD-videokuvauksen mahdollistavilla kameroilla, gigahertsin tuplaydinsuorittimella ja 8 gigatavulla flash-muistia. Puhelin saapuu markkinoille Android 2.2 -versiolla eikä päivitysaikataulusta uuteen 2.3-versioon valitettavasti kerrottu julkistuksen yhteydessä. AT&T:n hyllyille puhelin ilmestyy seuraavien muutaman kuukauden aikana.
HTC:n Windows Phone 7 -puhelin HD7S on Thrill 4G:tä tavanomaisempi älypuhelin. Suurella kosketusnäytöllä varustetusta puhelimesta ei juuri uudistuksia löydy, mutta WP7-puhelimille tyypilliseen tapaan potkua kuitenkin riittää. HTC HD7S:n kuoret sisältävät 4,3 tuuman kosketusnäytön, gigahertsin suorittimen sekä viiden megapikselin kameran kaksois-LED-salamalla. Se saapuu AT&T:lle jo tulevien viikkojen aikana uudella Windows Phone 7 -versiolla varustettuna, joten mukana on toivottu kopioi/liitä-ominaisuus.
LG Thrill 4G on AT&T:n versio Suomeenkin saapuvasta Optimus 3D -puhelimesta. HTC HD7S on puolestaan myynnissä Suomessa nimellä HTC HD7. Optimus 3D:n hinta asettunee HD7:n tavoin yli 600 euroon.

Lue myös nämä
Tägit
LG HTC HTC HD7 AT&T LG Optimus 3D HTC HD7S LG Thrill 4G
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.