Amazonin Android-sovelluskauppa aukesi 3 800 sovelluksen voimin

Kaarlo Räihä
22. maaliskuuta, 2011 11:32

Amazonin Android-laitteille suunnattu Appstore-sovelluskauppa on aukaissut Yhdysvalloissa viimein ovensa, ja tarjolla on heti alkuun 3 800 sovellusta.
Tarjolla on sekä ilmaisia että maksullisia sovelluksia, jotka Amazon on tarkistanut toimivuuden ja tietoturvan osalta ennen niiden lisäämistä kauppapaikan valikoimiin. Kuluttajat voivat myös koeajaa sovelluksia selaimessa ennen niiden ostamista, joten rahojaan ei tarvitse sijoittaa hajoavassa talossa olevaan sikaan.
Maksulliset sovellukset voi maksaa oman Amazon-tilin avulla, ja palvelu osaa suositella sovelluksia kuluttajille näiden aiemman ostohistorian avulla. Joka päivä yksi maksullinen sovellus muuttuu päivän ajaksi palvelussa ilmaiseksi, joten kauppapaikan avulla voi tehdä yllättäviä löytöjä.
Amazonin sovelluskauppa ei ainakaan alkuun toimi Yhdysvaltojen ulkopuolella, mutta toivottavasti palvelun markkina-alue laajenee lähiaikoina myös muualle.
Tällä hetkellä Appstoren käyttäminen omassa Android-laitteessa vaatii Appstore-sovelluksen lataamisen ja asentamisen Android-laitteeseen. Jatkossa ainakin Cellular South -operaattori lisää Yhdysvalloissa sovelluksen omien kytkypuhelintensa vakiosovellukseksi, jolloin kuluttajien ei tarvitse pähkäillä sovelluksen asentamisen kanssa.

Lue myös nämä
Tägit
Android Amazon
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.