Video: Triple Flip -konseptipuhelin WP7:llä

Manu Pitkänen
29. maaliskuuta, 2011 14:43

SchultzeWORKS-designstudio on kehittänyt uudenlaisen konseptipuhelimen, jonka on tarkoitus poistaa kosketusnäyttöpuhelimien käyttöä hankaloittavat ongelmat. Triple Flip -nimeä kantavan konseptin esittelyssä on käytetty Microsoftin Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmää, syystä joka ei oikein selviä designtalon lehdistötiedotteesta. Tiedotteen perusteella Microsoftilla ei ole ollut vaikutusta konseptin kehittelyyn.
SchultzeWORKS lähti kehittämään Triple Flip -konseptia nykyisten kosketusnäyttöpuhelimien käyttöön liittyvien ongelmien pohjalta. Suunnittelijat löysivät ongelmia runsaasti, mutta kohdensivat huomionsa seitsemään keskeisimpään. Designtalon mukaan kosketusnäyttöihin liittyvistä ongelmista saattaa muodostua yllättävänkin nopeasti hyvin merkittäviä.
Triple Flip -konsepti perustuu nimensä mukaisesti kolmeen aukeavaan läppään. Kaksi näistä taittuvat puhelimen näytön päälle suojaksi. Niiden sisäpintoihin on kiinnitetty pelaamista ja navigointia varten nuolinäppäimistö ja soittamista varten tavallinen numeronäppäimistö. Lisäksi kansia voi käyttää tukijalkoina videopuheluiden aikana. Kolmas kansi avautuu puhelimen sisältä ja paljastaa täysikokoisen QWERTY-näppäimistön.
Hallitsevien kansiläppien lisäksi Triple Flipin pohjasta löytyy aurinkopaneelilla varustettu akku, jolla pyritään ratkaisemaan älypuhelimia riivaava lyhyt akkukesto. Konseptin ajatuksista pääsee paremmin jyvälle oheisen videon avulla:

Triple Flip Cell Phone from Dave Schultze on Vimeo.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Phone 7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.