Samsungilta tulossa Galaxy S Plus

Kaarlo Räihä
31. maaliskuuta, 2011 14:15

Samsungin Galaxy-puhelinperheen kasvaminen ei näytä pysähtyvän, ja tällä viikolla tulleiden tietojen mukaan uusin tulokas on Galaxy S Plus.
Galaxy S Plus ei ole yrityksen uusi lippulaivamalli, vaan kyseessä on korvaaja Galaxy S -puhelimelle. Venäjältä tulleiden tietojen perusteella uudistuksina tarjolla on 1,4 gigahertsin kellotaajuudella toimiva suoritin, 1650 mAh -akku, metallinen takakuori ja Android Gingerbread.
Puhelimeen liittyvin huolestuttavin tieto tulee venäläisbloggari Eldar Murtazinin suunnalta, sillä hän kertoo Twitter-viestissään Galaxy S Plus -puhelimen sisältävän saman suorittimen kuin nykyiset Galaxy S -mallit, ja suurempi kellotaajuus olisi saavutettu rankalla ylikellotuksella. Tämä näkyy todennäköisesti laitteen käyttöajoissa, ja mahdollisesti myös puhelin tuntuu esim. pelejä pelatessa aiempaa mallia lämpöisemmältä kädessä.
Myyntiin puhelin tulee nykyisen aikataulun perusteella ensi kuun aikana, mutta tarkempia markkina-alueita ei ole vielä paljastettu. Venäjällä puhelin tulee tiettävästi myyntiin myös Samsung Galaxy S 2011 Edition -nimellä.

Lue myös nämä
Tägit
Android Gingerbread Samsung Galaxy S Plus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.