Sony Ericsson julkaisi PlayStation-puhelimen

Matti Robinson
1. huhtikuuta, 2011 16:37

Sony Ericsson on julkaissut Lontoossa ensimmäisen PlayStation-sertifioidun puhelimen, Xperia PLAYn. Sony Ericsson Xperia PLAY tukee heti julkaisusta yli 60 laitteelle optimoitua peliä, joihin lukeutuu useita konsoleilta ja PC:ltä tuttuja, nimekkäitä pelejä.
Puhelin saapuu heti myyntiin yhdeksässä Euroopan maassa sekä Taiwanissa ja Hong Kongissa. Ensimmäisessä aallossa ovat Euroopasta mukana muun muassa Iso-Britannia, Saksa ja Ruotsi, mutta Suomessa puhelinta joudutaan odottamaan vielä hieman. Sony Ericsson lupaa kuitenkin, että kahden viikon sisällä myyntiä laajennetaan kuudella uudella markkinalla, joihin Suomikin lukeutuu. Yhdysvaltoihin puhelin saapuu myöhemmin kevään aikana.
Pelejä Xperia PLAYlle on tehnyt luonnollisesti Sony Computer Entertainment sekä liuta isoja pelitaloja. Mukana on muun muassa Gameloftin, Electronic Artsin ja Glu Mobilen suosittuja mobiilipelejä sekä alkuperäisiä PlayStation-pelejä.
Sony Ericsson Xperia PLAY on kosketusnäytöllä varustettu Android-puhelin, jonka erikoisuutena on liukukannen alta löytyvä ja tutuilla PlayStation-napeilla varustettu peliohjain.

Lue myös nämä
Tägit
Sony Ericsson Sony Ericsson Xperia Play
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.